Ben je tussen de 7 en 11 jaar en op zoek naar een leuke hobby waar je spel niet virtueel is maar echt? Dan ben je bij de welpen van waterscouting MacDonaldgroep op de juiste plek.

In de Bosjes van Pex spelen we spellen zoals vlaggenroof en levend Stratego, maar ook kolonisten van Catan (handelspel) komt langs en natuurlijk wordt er ook af en toe gekookt op kampvuur. 
Onze opkomsten zijn van 10:00 tot 12:00 uur op de zaterdag. Soms hebben we aangepaste tijden voor de opkomst dan word u via de app en mail geïnformeerd.  

Het hoogtepunt van het jaar is ons zomerkamp, dan beleven we een hele week de meest spannende avonturen in een clubhuis van een andere Scoutinggroep in Nederland.

Om ook kennis te maken met de andere onderdelen binnen de groep proberen we ieder jaar een opkomst met kano’s te doen in samenwerking met de junioren en een opkomst op de Kaag om te zeilen met de zeeverkenners.

Onze welpen draaien opkomsten in uniform.
In de winter is dat een blauwe spijkerbroek, zeeverkennersblouse en groepsdas.
In de zomer dragen we ons club t-shirt (het frokje) in plaats van de blauwe blouse.
Mocht uw kind interesse hebben om een keertje mee te doen met de opkomst of wilt u meer informatie, kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of meld je direct aan om gratis een paar keer mee te kijken!

welp kampvuur klein