Welpenweekend 2013

Vrijdag 24 mei was er wel iets heel vreemds aan de hand. Alle welpen zouden een nachtje op het blijven slapen maar de deur was dicht... Op de deur hing wel een briefje waarop stond dat het koninklijk paar niet bereikbaar was.
Om 19.00 uur ging de deur gelukkig open en mochten we het kasteel betreden. Nadat we bij de koningin belasting hadden betaald mochten we ons bed neerleggen. Toen iedereen dat had gedaan liet de koningin ons een film zien. Op de film zagen we dat de prinses een belangrijke taak kreeg, de volgende dag zou ze geridderd worden als ze zich aan vier regels hield. n van de regels was op het koninklijke zwaard passen, maar aan het einde van het filmpje zagen we dat iemand het zwaard meenam.
Natuurlijk stonden de welpen meteen klaar om te helpen. In het bos zijn we op zoek gegaan naar mensen die meer wisten over de prinses, we kregen een belangrijke tip 'de prinses is in het dorp'. Met de koningin spraken we af er de volgende ochtend naar toe te gaan. De koningin ging slapen en wij gingen lekker liedjes zingen en marshmallows roosteren bij het kampvuur.
De volgende dag wist een waarzeggers ons te vertellen waar de prinses was. Ze was vastgebonden in het bos door een jaloerse burger die het zwaard ook nog eens verstopt had. Gelukkig vonden we door allerlei aanwijzingen in het bos het zwaard weer terug.
De koning en koningin waren heel erg blij dat de prinses terug was en boden ons een Koninklijke maaltijd aan met wel hele lange boterhammen.
Omdat de prinses heel veel spijt had, kreeg ze nog een tweede kans van de koning en koningin. Ze moest de punten bijhouden van de koningsspelen, de welpen gingen de spelletjes doen. Als ze dat heel goed zouden doen, werden ze k geridderd.
Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed, de prinses en de welpen werden geridderd en de papa's en mama's kwamen iedereen weer ophalen.
Het was een heel gezellig weekend! De foto's staan ook op de website!
Oktober 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
We hebben 1062 gasten online